‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES

Borstkanker, het zal je maar overkomen… Vaak is niet alleen de ziekte die kopzorgen geeft, maar ook het geheel of gedeeltelijke verlies van een borst. Zelfs na algehele genezing van de ziekte blijft het moeilijk om met dat verlies om te gaan. Hoe nu verder? U wilt zich immers weer net zo zelfverzekerd voelen als vóór uw borstoperatie.

Amoena lingerie

AMOENA LINGERIE

Vrouwelijk, trendy en mooi: Amoena’s postoperatieve beha’s herstellen uw natuurlijke silhouet en houden uw prothese veilig op haar plaats, zodat u een goed en zelfverzekerd gevoel krijgt over hoe u eruit ziet. De collectie bestaat uit een combinatie van stijl en luxe die u verwacht van mooie lingerie en van doordacht ontworpen pasvormen om het dagelijkse comfort te garanderen. De gehele collectie is met een klik op de onderstaande button te bestellen.

WIJ REGELEN HET VOOR U

Een goede borstprothese is onze zorg. Daarom houdt onze zorg niet op als u met uw nieuwe borstprothese naar huis gaat. Wij hechten veel waarde aan nazorg. U kunt daarom altijd bij ons terecht voor vragen en advies. Na twee jaar heeft u overigens weer recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit te regelen nemen wij u graag uit handen. Hoeveel uw zorgverzekeraar vergoedt, is afhankelijk van de verzekering die u heeft afgesloten. U kunt dit lezen in de polisvoorwaarden. Uw borstprotheses hoeft u in elk geval niet met ons af te rekenen. Dat doet uw zorgverzekeraar.

Pavette thuisservice

Onze Mammacareadviseuse bezoekt u in een reclamevrije auto. U kunt rustig passen in uw vertrouwde omgeving. Wilt u liever dat Pavette niet bij u thuis komt, dan kunt u terecht bij één van onze twee service locaties in Zwolle of Enschede. Heeft u een vriendin (lotgenoot) en onze Mammacareadviseuse bezoekt u op één adres, dan ontvangt u beiden 10% korting op de lingerie. Dit geldt ook bij bezoek aan één van onze locaties.