‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Zutphen en omgeving

Het kan iedereen overkomen, borstkanker. Een ziekte die vaak niet alleen kopzorgen geeft, maar ook het volledige of gedeeltelijke verlies van een borst. Zelfs na volledig herstel van de ziekte blijft het een moeilijke kwestie om met dat verlies om te gaan. Hoe nu verder? Als vóór jouw borstoperatie wilt je uiteindelijk weer net zoveel zelfvertrouwen hebben.

lingerie borstprotheses

AMOENA LINGERIE

Verkrijgbaar in Zutphen

Vrouwelijk, stijlvol, maar ook mooi. Amoena's postoperatieve beha's geven je een goed en zelfverzekerd gevoel over jouw uiterlijk, vanwege het feit dat de beha's jouw natuurlijke silhouet herstellen en jouw prothese veilig op haar plaats houden. Het assortiment van Amoena bestaat uit een combinatie van stijl en luxe die je verwacht van stijlvolle lingerie en van pasvormen die doordacht zijn. Om zo het dagelijkse comfort te garanderen. De gehele collectie kun je met één klik op de button hieronder bestellen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Onze zorg houdt niet op als je huiswaarts gaat met een nieuwe borstprothese. Nazorg is voor Pavette Zutphen een belangrijke waarde. Zo kun je bij ons altijd terecht voor vragen en advies. Na twee jaar heb je bovendien weer recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit af te handelen nemen wij je graag uit handen. De vergoeding van jouw zorgverzekeraar ligt aan de verzekering die jij heeft afgesloten. Je kunt dit lezen in de polisvoorwaarden. Jouw borstprotheses hoef je in elk geval niet met ons af te rekenen. Dat doet jouw zorgverzekeraar.