‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Zutphen en omgeving

Het kan iedereen overkomen, borstkanker. Een ziekte die vaak niet alleen kopzorgen geeft, maar ook het volledige of gedeeltelijke verlies van een borst. Zelfs na volledig herstel van de ziekte blijft het een moeilijke kwestie om met dat verlies om te gaan. Hoe nu verder? Als vóór uw borstoperatie wilt u uiteindelijk weer net zoveel zelfvertrouwen hebben.

lingerie borstprotheses

AMOENA LINGERIE

Verkrijgbaar in Zutphen

Vrouwelijk, stijlvol, maar ook mooi. Amoena's postoperatieve beha's geven u een goed en zelfverzekerd gevoel over uw uiterlijk, vanwege het feit dat de beha's uw natuurlijke silhouet herstellen en uw prothese veilig op haar plaats houden. Het assortiment van Amoena bestaat uit een combinatie van stijl en luxe die u verwacht van stijlvolle lingerie en van pasvormen die doordacht zijn. Om zo het dagelijkse comfort te garanderen. De gehele collectie kunt u met één klik op de button hieronder bestellen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Onze zorg houdt niet op als u huiswaarts gaat met een nieuwe borstprothese. Nazorg is voor Pavette Zutphen een belangrijke waarde. Zo kunt u bij ons altijd terecht voor vragen en advies. Na twee jaar heeft u bovendien weer recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit af te handelen nemen wij u graag uit handen. De vergoeding van uw zorgverzekeraar ligt aan de verzekering die u heeft afgesloten. U kunt dit lezen in de polisvoorwaarden. Uw borstprotheses hoeft u in elk geval niet met ons af te rekenen. Dat doet uw zorgverzekeraar.

Pavette levert Borstprotheses en lingerie in Zutphen en omgeving

Daarnaast leveren wij ook borstprotheses en lingerie in Zutphen en omgeving, zoals in Gorssel, Bussloo, Joppe, Epse, Eefde, Empe en Warnsveld.

Pavette thuisservice

Onze Mammacare adviseuse bezoekt u op locatie in een reclamevrije auto. U kunt in alle rust passen in uw vertrouwelijke omgeving. Wilt u liever dat Pavette niet bij u langskomt, dan kunt u ook één van onze twee service locaties bezoeken in Zwolle of Enschede. Heeft u een vriendin (lotgenoot) en onze Mammacare adviseuse bezoekt u op één adres, dan ontvangt u beiden 10% korting op de lingerie. Dit betreft ook bij bezoek aan één van onze locaties.