‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Zutphen en omgeving

Het kan iedereen overkomen, borstkanker. Een ziekte die vaak niet alleen kopzorgen geeft, maar ook het volledige of gedeeltelijke verlies van een borst. Zelfs na volledig herstel van de ziekte blijft het een moeilijke kwestie om met dat verlies om te gaan. Hoe nu verder? Als vóór jouw borstoperatie wilt je uiteindelijk weer net zoveel zelfvertrouwen hebben.

lingerie borstprotheses

COLLECTIE LINGERIE EN BADMODE

Verkrijgbaar in Zutphen

In onze winkels vind je een uitgebreid assortiment in lingerie en badmode. De collectie bestaat uit een combinatie van stijlvolle bh’s en luxe badpakken en bikini’s. Mooie lingerie met een goed doordachte ontworpen pasvormen om het dagelijkse comfort te garanderen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Onze zorg houdt niet op als je huiswaarts gaat met een nieuwe borstprothese. Nazorg is voor Pavette Zutphen een belangrijke waarde. Zo kun je bij ons altijd terecht voor vragen en advies. Na twee jaar heb je bovendien weer recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit af te handelen nemen wij je graag uit handen. De vergoeding van jouw zorgverzekeraar ligt aan de verzekering die jij heeft afgesloten. Je kunt dit lezen in de polisvoorwaarden. Jouw borstprotheses hoef je in elk geval niet met ons af te rekenen. Dat doet jouw zorgverzekeraar.