‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES

Borstkanker, het zal je maar overkomen… Vaak is niet alleen de ziekte die kopzorgen geeft, maar ook het geheel of gedeeltelijke verlies van een borst. Zelfs na algehele genezing van de ziekte blijft het moeilijk om met dat verlies om te gaan. Hoe nu verder? Je wilt je immers weer net zo zelfverzekerd voelen als vóór jouw borstoperatie.

lingerie borstprotheses

AMOENA LINGERIE

Vrouwelijk, trendy en mooi: Amoena’s postoperatieve beha’s herstellen jouw natuurlijke silhouet en houden jouw prothese veilig op haar plaats, zodat je een goed en zelfverzekerd gevoel krijgt over hoe je eruit ziet. De collectie bestaat uit een combinatie van stijl en luxe die je verwacht van mooie lingerie en van doordacht ontworpen pasvormen om het dagelijkse comfort te garanderen. De gehele collectie is met een klik op de onderstaande button te bestellen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Daarom houdt onze zorg niet op als je met jouw nieuwe borstprothese naar huis gaat. Wij hechten veel waarde aan nazorg. Je kunt daarom altijd bij ons terecht voor vragen en advies. Na twee jaar heb je overigens weer recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit te regelen nemen wij je graag uit handen. Hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoedt, is afhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten. Je kunt dit lezen in de polisvoorwaarden. Jouw borstprotheses hoef je in elk geval niet met ons af te rekenen. Dat doet jouw zorgverzekeraar.

Eigen naaiatelier

Om onze diensten op het hoogst mogelijk niveau te kunnen aanbieden heeft Pavette haar eigen naaiatelier. Onze coupeuse, Trudy Garst, is gepassioneerd en vakbekwaam en heeft haar sporen ruim verdiend in de lingerie-branche. Trudy heeft de coupeuseopleiding gevolgd aan de modevakschool Danckaerts en haar Lingerieopleiding aan de modevakschool Bella Hendriks.

Met ons eigen naaiatelier kunnen we zo nog beter aan de specifieke wensen van onze klanten voldoen.

Samen met jou brengen onze mammacareadviseuses alle wensen voor aanpassingen aan jouw lingerie in kaart. Onze coupeuse zal vervolgens alle wensen tot in detail uitvoeren.

Dus: korte lijnen, optimaal resultaat!!!

Partners van Pavette

Amoena 250x250
Anita 250x250
Silima 250x250
ABC 250x250

Openingstijden

Vestiging Apeldoorn

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 – 17.30 uur
Mammacareadviseuse aanwezig dinsdag t/m donderdag 9.00-17.30
Op andere dagen in overleg.
Bel voor een afspraak: (055) 581 19 09

Vestiging Deventer

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.30 uur
Mammacareadviseuse aanwezig woensdag t/m donderdag 9.00-17.30
Op andere dagen in overleg.
Bel voor een afspraak: (0570) 53 65 15