Kapsalon Pavette in Gorssel is per 1 Oktober overgenomen. Patrick Legebeke, eigenaar van Pavette, heeft besloten om een deel van zijn onderneming te verkopen. De kapperszaak is overgenomen door Annemarie Verstraten, zij werkt momenteel al in de kapsalon in Gorssel. In haar heeft Pavette een enthousiaste en positieve opvolger gevonden. 

Knipkunst by Annemarie

Knipkunst by Annemarie luidt de nieuwe naam van de kapsalon aan de Nijverheidsstraat. Buiten de nieuwe eigenaresse blijven zowel Geeke als Latisha werkzaam in de kapsalon waardoor het vertrouwde gevoel blijft voor u als klant.

”Wij verkopen deze kapsalon zodat we ons nog meer kunnen focussen op haarwerken, borstprotheses en lingerie. We hopen op een duurzame en plezierige samenwerking met Annemarie, wij blijven namelijk nog werkzaam op het gebied van haarwerken in Gorssel.” aldus Patrick Legebeke. Het vertrouwen dat beide partijen hebben in elkaar zorgt er voor dat de service en de kwaliteit van de producten en diensten worden gewaarborgd.

Het team van Pavette wenst Annemarie, Geeke en Latisha al het goeds en succes toe voor de toekomst.

Via deze weg willen Patrick en Marlinda hun clientèle hartelijk danken voor het vertrouwen in hen in de afgelopen vijftien jaren.