U kiest voor uitstraling en... topkwaliteit

Pavette@All is gespecialiseerd in borstprotheses en lingerie. Onze Mammacareadviseuses Jolanda Reimert, Monique Wesselink hebben jarenlange ervaring met het aanmeten van borstprotheses. Zij weten als geen ander dat vrouwen zich ook na een borstamputatie net zo mooi willen voelen als daarvoor, maar moeite hebben om de stap te nemen om dit te verwezenlijken. Bij ons zult u ervaren dat wij alle aandacht voor u hebben. Samen met onze adviseuses kunt u in alle rust en privacy, onder het genot van een lekker kopje koffie, uw wensen kenbaar maken. Wij hebben een breed assortiment borstprotheses, lingerie en badkleding en geven u deskundig advies. In onze ruime paskamer kunt u op uw gemak alles aanpassen. U zult er weer goed uitzien!

Borstprotheses

Een goede borstprothese moet zo natuurlijk mogelijk zijn. U wilt immers niet dat anderen kunnen zien dat u een borstprothese draagt. Wij hebben een uitgebreid assortiment borstprotheses met diverse modellen. Onze adviseuse zal u helpen bij het kiezen van een prothese die precies bij u past en die u de zekerheid geeft dat een ander er niets van ziet. Met de juiste lingerie erbij zult u uw prothese met vertrouwen dragen.

Lingerie

We hebben een zeer uitgebreide collectie lingerie die speciaal ontworpen is voor het dragen van een borstprothese. Welke prothese en welke soort lingerie u ook wilt, u vindt bij ons absoluut wat u zoekt. Van klassiek en elegant tot modern en sportief, u kiest maar! Mocht u nog speciale wensen hebben, dan doen we onze uiterste best om die te realiseren.

Dingen blijven doen

Met een juiste borstprothese kunt u gewoon de actieve dingen blijven doen die u altijd deed. Zwemmen is ook geen enkel probleem. We hebben een prachtig assortiment badpakken, tankini's en bikini's speciaal ontworpen voor borstprotheses. In onze modische badkleding kunt u zich heerlijk vrij bewegen.

Wij regelen het voor u

Een goede borstprothese is onze zorg. Daarom houdt onze zorg niet op als u met uw nieuwe borstprothese naar huis gaat. Wij hechten veel waarde aan nazorg. Lees hier meer over onze werkwijze.

Vestigingen

Onze vestigingen zijn optimaal bereikbaar. Een routebeschrijving vindt u in het kader rechts. Tevens vindt u hier informatie over de openingstijden en de contactinformatie.

Hoewel wij gevestigd zijn in Apeldoorn, Deventer en Gorssel, verzorgen wij ook Borstprotheses en Lingerie in geheel Salland / Overijssel, Gelderland en de Veluwe waaronder Diepenveen, Bathmen, Raalte, Schalkhaar, Twello, Apeldoorn, Hoenderloo, Ugchelen, Beekbergen en Zwolle.