Onze werkwijze

Wij regelen het voor u

Iedere vrouw wil zich mooi voelen, ook vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan. Met ons brede assortiment borstprotheses en lingerie maken wij het mogelijk dat elke vrouw er goed kan uitzien.

Een goede borstprothese is onze zorg. Daarom houdt onze zorg niet op als u met uw nieuwe borstprothese naar huis gaat. Wij hechten veel waarde aan nazorg. U kunt daarom altijd bij ons terecht voor vragen en advies. Na twee jaar heeft u overigens weer recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit te regelen nemen wij u graag uit handen. Hoeveel uw zorgverzekeraar vergoedt, is afhankelijk van de verzekering die u heeft afgesloten. U kunt dit lezen in de polisvoorwaarden. Uw borstprotheses hoeft u in elk geval niet met ons af te rekenen. Dat doet uw zorgverzekeraar.

Garantie van kwaliteit

Pavette Borstprotheses en Lingerie is gecertificeerd specialist in het aanmeten van borstprotheses. We zijn aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen (SEMH) (www.semh.info) en bij de Stichting Belangen Verbond van Borstprothese- leveranciers (BVBL) (www.bvbl.nl). Dit geeft u de zekerheid dat wij voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen.

Optimaal bereikbaar

Onze vestiging aan de Nico Bolkensteinlaan 75 is goed bereikbaar per auto, en per openbaar vervoer. Komt u met het openbaar vervoer dan kunt u vanaf het station Deventer het beste buslijn 5 nemen.

Onze vestiging in het Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn is goed bereikbaar per auto (er is o.a. een plaats voor invaliden beschikbaar) en per openbaar vervoer. Komt u met het openbaar vervoer dan kunt u vanaf het station Apeldoorn het beste buslijn 1 nemen.