Pavette Haarwerk Apeldoorn, Deventer, Gorssel e.o

Uitgebreide kennis op het gebied van haarwerk en hoofdhuidproblemen zijn voor u de garantie dat op een esthetische wijze invulling gegeven wordt aan al uw persoonlijke haarwensen. In onze salons hebben wij een speciale ruimte ingericht voor haarwerk en hoofdhuidproblemen.
Pavette@All is een door de SEMH erkend haarwerkbedrijf. en aangesloten bij ANKO.

Hoofdhuidproblemen

Pavette@All heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van hoofdhuidproblemen zoals:

  • dunner wordend haar
  • roos
  • eczeem
  • psoriasis
  • overmatige talgafscheiding

Met behulp van een scope (een apparaat waarmee uw hoofdhuid 200x wordt vergroot) kan er een hoofdhuidanalyse gemaakt worden. Op basis hiervan wordt een persoonlijk plan van aanpak ontwikkeld met als doel uw klachten zoals jeuk, schilfering e.d. tot een minimum te beperken. Maak een afspraak voor een gratis hoofdhuidanalyse: 06-51602898

Er bestaan veel soorten hoofdhuidaandoeningen en medische behandelingen die haaruitval tot gevolg hebben. Voor elk van deze problemen biedt Pavette@All een passende oplossing.

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie.

Verder informatie:
GEZOND EN ZIEK HAAR - Een populair-wetenschappelijke uitleg over het menselijk haar dr. J.D.R. Peereboom-Wynia, gepensioneerd dermatoloog

Voor de behandeling van hoofdhuidproblemen maken wij gebruik van de kennis en de producten van Mediceuticals ®. Pavette@All heeft de exclusiviteit voor deze revolutionaire producten in onze regio. Hierbij worden door de fabrikant hoge eisen, zoals (bij)scholing, gesteld.

Meer informatie over Mediceuticals ® vindt u hier.

Haarwerk cq Pruiken

In plaats van van pruik of pruiken spreken wij liever over haarwerk: een zo natuurlijk mogelijke aanvulling of vervanging van uw eigen haar. Pavette@All is gespecialiseerd in alle mogelijk technieken, zodat wij op maat haarwerk kunnen leveren voor dames, heren en kinderen.

Haaruitval of verlies is een confronterende gebeurtenis. Mensen voelen zich ontheemd zonder eigen haar. Wij streven ernaar om uw natuurlijke uitstraling te laten terugkomen.
Dat kan een volledige haarwerk zijn of haardelen, in het geval van dunner wordend haar. Wij hanteren hiervoor een nauwgezette werkwijze waarbij wij alle tijd voor u nemen en u zorgvuldig begeleiden.

Vergoeding

Met een medische indicatie voor haarwerk komt u in aanmerking voor een vergoeding van de aanschafkosten ervan. Als u een aanvullende verzekering heeft dan zou het kunnen dat ook daaruit nog een deel van deze kosten vergoed wordt. De vergoeding voor een haarwerk is een jaarlijkse vergoeding, zodat u ieder jaar het recht heeft om een nieuw haarwerk aan te schaffen. Pavette draagt hierbij zorg voor het declareren van de vergoeding.

Benieuwd naar de haarwerkmogelijkheden? Wij lichten u graag voor tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Patrick op 06-51602898.

Pavette@all Haarwerk is gevestigd in het Gelre Ziekenhuis te Apeldoorn, het Deventer Ziekenhuis en aan de Nijverheidstraat 11 in Gorssel. Met onze Haarwerken en Pruiken zijn wij ook actief in o.a. Overijssel, Gelderland, Salland, Diepenveen, Bathmen, Raalte, Schalkhaar, en ver daarbuiten waaronder Twello, Zutphen, Apeldoorn, Veluwe, Beekbergen, Ugchelen, Hoenderloo.