Onze werkwijze

Haaruitval of verlies is een confronterende gebeurtenis. Mensen voelen zich ontheemd zonder eigen haar. Wij streven ernaar om het natuurlijk ogende uiterlijk zoveel mogelijk te laten terugkomen.
Dat kan een volledige haarwerk zijn of haardelen, in het geval van dunner wordend haar. Wij hanteren hiervoor een nauwgezette werkwijze waarin wij alle tijd voor u nemen en u zoveel mogelijk begeleiden.

Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaken en het bespreken van de diverse mogelijkheden en materialen.

Daarna begeleiden wij u volledig bij het uitzoeken en aanmeten van haarwerk. Zorgvuldig onderhoud en optimale verzorging, zowel voor het haarwerk alsmede uw eigen haar, is de basis voor een verzorgde uitstraling. Wij leveren de daarvoor noodzakelijke verzorgingsproducten. De garantie voor draagcomfort en levensduur van het haarwerk.

Ook wanneer het eigen haar, bijvoorbeeld na een ziekteproces, weer terug groeit, blijven wij u begeleiden totdat u weer een acceptabele eigen coupe heeft.

Bent u benieuwd naar de haarwerkmogelijkheden? Wij lichten u graag voor tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Patrick: (06) 51 60 28 98 of Gerty: (055) 581 1909.

Uitgebreide keuze

Een aantal veel voorkomende haarwerken leveren wij uit voorraad. Voor maatwerk maken wij gebruik van een aantal gekwalificeerde leveranciers. Bij Pavette@All slaagt u altijd. U kunt kiezen uit een scala aan haarwerken, echt haar, synthetisch haar en vele varianten hierop. Wij werken uitsluitend met  producten die voldoen aan de eisen die wij stellen om een optimaal resultaat te bereiken. Voorbeelden en informatie over deze producten treft u aan in het navigatiemenu aan de rechterzijde.

Alle haarwerk "reparatie" werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Waardoor het haarwerk, voor de meest voorkomende werkzaamheden, niet verzonden hoeft te worden en de wachttijd voor u als klant zo kort mogelijk is.

De garantie van kwaliteit

Als erkend leverancier van haarwerken kunt u er zeker van zijn dat wij voldoet aan alle geldende leveringsvoorwaarden en wettelijke bepalingen. Pavette@All is aangesloten bij ANKO. Ook zijn wij erkend leverancier van haarwerken voor SEMH (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen). Dit geeft u de zekerheid dat wij als haarwerkleverancier voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Optimaal bereikbaar

Al onze locaties (het Deventer Ziekenhuis, Gelre Ziekenhuis Apeldoorn en Gorssel) zijn goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. U vindt routebeschrijvingen voor de desbetreffende locaties in het rechter kader. Is het vervoer door omstandigheden moeilijk te regelen? Dan regelen wij dit voor u. Het is ook mogelijk dat wij de haarwerkbehandeling bij u thuis of op een andere door u te bepalen locatie laten plaatsvinden.