Pavette@All Apeldoorn

Dames en Heren Kapsalon

De laagdrempelige kapsalon is gevestigd in de centrale hal van Gelre ziekenhuizen, naast het restaurant.

De kapsalon is zowel voor het personeel, patiƫnten als bezoekers van het Apeldoornse ziekenhuis ideaal gelegen. Het is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een goede kapper.

In de kapsalon wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige producten en merken zoals Goldwell en Mediceuticals. Bij het binnenstappen van de salon waant u zich niet in het ziekenhuis, maar bent u er juist even helemaal uit.

Haarwerk & Hoofdhuidzorg

Pavette gespecialiceerd is in haarwerk en hoofdhuidproblemen. Wij bieden oplossingen voor o.a. dunner worden haar, roos, eczeem, psoriasis en ovematige talgafscheiding.

In de salon hebben wij een aparte ruimte ingericht voor het haarwerk. Wij maken gebruik van de laatste technieken en leveren haarwerk op maat voor dames, heren en kinderen. In een vrijblijvend, kostenloos informatiegesprek zal Patrick u inlichten over de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en producten, klik dan op het logo van Pavette Haarwerk of bel met Patrick of Geeke: (06) 51 60 28 98.

Borstprotheses en Lingerie

Pavette@All is tevens gespecialiseerd in borstprotheses en lingerie voor vrouwen die zich na een borstoperatie ook weer mooi willen voelen. Onze Mammacare-adviseuse Monique Wesselink heeft jarenlange ervaring met het aanmeten van borstprotheses.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en producten, klik dan op het logo van Pavette Borstprotheses of bel met Monique Wesselink 055-5811909. U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen bij Pavette@All in Gelre ziekenhuizen.

Locatie:Gelre ziekenhuizen

Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ Apeldoorn
(055) 581 1909
Openingstijden
Di t/m Vr: 9:00 - 17:30
Ma en Za:

gesloten

Voor spoed kunt u bellen:
06-51602898

Routebeschrijving