Pavette@All Gorssel

Dames en Heren Kapsalon

In het centrum van Gorssel staat onze warm en gemoedelijk ingerichte salon die onlangs geheel is vernieuwd. De inrichting sluit aan bij de landelijke uitstraling van dit prachtige dorp. U kunt hier terecht voor al uw haarwensen. Wij houden onze kennis up-to-date doormiddel van het volgen van cursussen en het bijwonen van seminars en symposia en knippen volgens de laatste mode lijnen. Een passende coupe, een nieuwe kleuring of een omvorming, bij ons bent u aan het juiste adres.

side

Haarwerk & Hoofdhuidzorg

Pavette gespecialiceerd is in haarwerk en hoofdhuidproblemen. Wij bieden oplossingen voor o.a. dunner worden haar, roos, eczeem, psoriasis en ovematige talgafscheiding.

In de salon hebben wij een aparte ruimte ingericht voor het haarwerk. Wij maken gebruik van de laatste technieken en leveren haarwerk op maat voor dames, heren en kinderen. U wordt geholpen door Patrick of Geeke. In een vrijblijvend, kostenloos informatiegesprek lichten wij u in over de diverse mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en producten, klik dan op het logo van Pavette Haarwerk of bel met Patrick Legebeke, (06) 51 60 28 98.

Openingstijden
Ma:gesloten
Din t/m Vr:9:00 - 18:00
Za:8:00 - 15:00
Nijverheidsstraat 11
7213 DA Gorssel
(0575) 49 05 58
Routebeschrijving
side