Haarwerkspecialist Pavette gaat zich na Deventer en Apeldoorn ook vestigen in Zutphen. Zutphen is speciaal gekozen om de stedendriehoek goed te kunnen bedienen. Pavette is landelijk gezien de grootste specialist op het gebied van Follea haarwerken. “Onzichtbare kunst” wordt het door de medewerkers van Pavette genoemd. Follea haarwerken zijn van het allerbeste europeese haar gemaakt en hebben de valling van uw eigen haar.

Pavette brengt met jarenlange ervaring een hoop expertise naar Zutphen op het gebied van haarwerken(pruiken) en haardelen. Of het nu gaat om haarverlies door het gebruik van medicijnen(bv. Chemo) of andere oorzaken zoals bv. Alopecia androgenetica ( de mannelijke vorm van haaruitval) Alopecia areata (pleksgewijze haaruitval) of andere vormen van dunner wordend haar Pavette heeft voor jou altijd een passende niet van echt te onderscheiden haarwerk of haardeel.

Daarnaast heeft Pavette zich de laatste jaren gericht op haarverlies bij mannen. Tegenwoordig zijn de haaroplossingen voor mannen zo natuurlijk dat het niet te onderscheiden is van de oorspronkelijke haardracht. Bekijk de website: www.haarvoorhem.nl.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de haarwerk-mogelijkheden voor u neem dan contact op, voor een vrijblijvend intakegesprek, via tel. nr. 06-51602898 of mail info@pavette.nl.