‘Pavette streeft ernaar om je natuurlijke look zoveel mogelijk te laten terugkomen.’

PRUIKEN EN HAARWERKEN IN ZUTPHEN

Het is een onaangename ervaring wanneer er sprake is van haaruitval of dunner wordend haar. Een deel van jezelf, je persoonlijkheid wijzigt. Daar is veel aan te doen. Een geheel of gedeeltelijke pruik van Pavette Zutphen laat uw natuurlijke uiterlijk zoveel mogelijk terugkomen. Levensecht haar, synthetisch haar: die keuzes maken we samen met u. Zorgvuldig, meelevend, discreet en in alle rust. Waar doen we het voor? Een klant die weer vol zelfvertrouwen bij ons vandaan komt, dat is het mooiste.

haaruitval

FOLLEA PRUIKEN

U kunt bij Pavette Zutphen altijd vertrouwen op de juiste oplossing voor uw haarproblemen. Follea spant de kroon op het gebied van haarwerken en pruiken. Het levert ’s werelds mooiste haarwerk met levensecht haar uit Europa van hoogwaardige kwaliteit. Over de ‘look en feel’ van het gehele of gedeeltelijke haarwerk zijn dragers zeer te spreken. Pavette is in Nederland de marktleider van Follea haarwerk.

NATUURLIJKE HAAR

Onzichtbare kunst. Zo worden de haarwerken van Pavette Zutphen ook wel genoemd. Ze zijn zo natuurlijk dat het eigenlijk niet zichtbaar is. Aanmetingen van haarwerk van Pavette Zutphen is precisie maatwerk. Er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke kwestie en uw wensen. Wij adviseren u over het type haar, zoeken de beste passende kleur en stijl en streven ernaar om uw natuurlijke look zoveel mogelijk te laten terugkomen. De juiste keus maken? Dat doen we samen in een prettige sfeer en in alle rust. Met een medische indicatie komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekering. Pavette Zutphen regelt voor u het gehele declaratie traject.

KWALITEIT VERZEKERD

Pavette Zutphen hanteert strenge criteria ten aanzien van de producten en leveranciers waarmee wordt gewerkt. Al onze haarwerken, zowel maatwerk als confectie komen van leveranciers die zijn gekwalificeerd. Zij zijn geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Het zijn vaste relaties waarmee al jaren wordt samengewerkt en die een breed scala aan haarwerken leveren van levensecht of synthetisch haar. In combinatie met onze kennis en ervaring op het gebied van haarwerk bereiken we het optimale resultaat. Bij Pavette Zutphen slaagt u altijd.

Pavette levert haarwerken en pruiken in Zutphen en omgeving.

Daarnaast levert Pavette pruiken en haarwerken in Gorssel, Bussloo, Joppe, Epse, Eefde, Empe en Warnsveld.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar? Pavette regelt ‘t.

Met een medische indicatie komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekering. Pavette regelt voor u het gehele declaratietraject.