25 jaar Pavette

In april 1992 besloot Patrick Legebeke een kapsalon te vestigen in Diepenveen. De kapsalon is in de jaren erna uitgegroeid tot een bedrijf met 5 vestigingen, verspreid in de regio. 12.5 Jaar later heeft Legebeke een andere richting gekozen; een aantal kapsalons werden verkocht en hij is zich gaan specialiseren op het gebied van haarwerken(pruiken en haardelen). Onder de naam “Pavette” vestigde hij zich in het Deventer Ziekenhuis met een haarwerkzaak en een kapsalon. De reden voor vestiging op juist dit punt was heel duidelijk. Het is dichter bij de doorverwijzers, maar het biedt ook gemak voor de klant, die afspraken op deze wijze gemakkelijker kan combineren.

Na een aantal jaren waarin Pavette zich heeft opgewerkt tot de grootste haarwerkleverancier in de regio is in 2010 besloten om de activiteiten uit te breiden met het aanmeten van en het adviseren op het gebied van borstprotheses en bijbehorende lingerie.

Deze keuze voor de “Mammacare” is mede gemaakt omdat er behoefte bleek te zijn aan vakmensen die zorg, zekerheid en zelfvertrouwen aan de borstgeopereerde vrouw willen bieden. Met de juiste vakmensen is Pavette er in geslaagd om een welkome aanvulling te worden op het gebied van de Mammacare in de stedendriehoek. In 2013 heeft Pavette zich gevestigd in het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn met een voor Nederland nieuw concept van alles onder een dak: Kapsalon, Haarwerk en Borstprotheses & Lingerie. Deze formule is succesvol gebleken. In 2016 is besloten de locatie van de Mammacare in Schalkhaar te verhuizen naar het Deventer Ziekenhuis, zodat ook daar met deze succesformule gewerkt kon gaan worden.

Tijd om Pavette vernieuwend in de markt te zetten.

Het afgelopen jaar heeft Pavette in het teken gestaan van positieve veranderingen. Een nieuwe uitstraling, nieuw presentatiemateriaal, en een vernieuwde website. Bij Pavette staat de klant centraal. Er wordt veel aandacht besteed aan beleving, kwaliteit en service.

Het uitgangspunt van Pavette voor de toekomst zijn de 3 Z’s: Zorg, Zekerheid en Zelfvertrouwen.

Pavette hoopt jou de volgende 25 jaar met net zoveel passie, aandacht en service te mogen begeleiden. Ook jij als klant wordt in het zonnetje gezet in de jubileummaand april.

Voor informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op nr. 06-51602898