‘Pavette brengt jouw kapsel tot leven.’

KAPSALON IN DEVENTER EN APELDOORN

Pavette heeft dames- en herenkapsalons in Deventer en Apeldoorn, waar je (op afspraak) van harte welkom bent voor een verfrissende coupe en een perfecte uitstraling. Wij kleuren en knippen van jong tot oud, voor alledag of bijzondere gelegenheden. Mooi haar staat of valt met een goede hoofdhuid; daarom zijn wij ook gespecialiseerd in het oplossen van hoofdhuidproblemen. Dus, verwen jezelf en jouw haar; ons ervaren kappersteam staat voor je klaar!

Pavette_mediceuticals

MEDICEUTICALS

Om jouw hoofdhuid in optimale conditie te brengen en te houden beveelt Pavette de unieke dermatologische producten van Mediceuticals aan. De producten en behandelmethoden van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar en specifieke haar- en hoofdhuidproblemen.

HAARWERK & HOOFDHUIDZORG

Pavette is gespecialiceerd in haarwerk en hoofdhuidproblemen. Wij bieden oplossingen voor o.a. dunner worden haar, roos, eczeem, psoriasis en ovematige talgafscheiding. In de salon hebben wij een aparte ruimte ingericht voor het haarwerk. Wij maken gebruik van de laatste technieken en leveren haarwerk op maat voor dames, heren en kinderen.