‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

LINGERIE EN BADMODE

Vrouwelijk, trendy en mooi. Ook na een borstoperatie wil je je zelfverzekerd voelen door mooie lingerie. Onze beha’s herstellen jouw natuurlijke silhouet en houden jouw prothese veilig op haar plaats, zodat je een goed en zelfverzekerd gevoel krijgt over hoe je eruit ziet.

lingerie borstprotheses

COLLECTIE LINGERIE EN BADMODE

In onze winkels vind je een uitgebreid assortiment in mooie lingerie, met goed doordachte ontworpen pasvormen om het dagelijkse comfort te garanderen.

BADMODE MET INGEWERKT HOESJE

Van hoogwaardige eendelige badpakken voor de actieve zwemster en klassiekere badpakken voor een relax vakantie tot de nieuwste, onderling combineerbare, tankini’s en bikini’s. Met een pasvorm die comfort en vertrouwen geeft én met onzichtbare ondersteuning waarmee je borstprothese goed op haar plaats blijft.

Onze badmode heeft speciaal ontworpen hoesjes aan beide kanten waarin de borstprothese discreet en stevig op haar plaats blijft zitten. Niemand zal merken dat je een prothese draagt en omdat ze geborgen op haar plaats blijft kun je je vrijuit bewegen met compleet vertrouwen.  Onze hoesjes zijn zowel van boven als vanaf de zijkant toegankelijk, zodat ze gemakkelijker in gebruik zijn en de borstprothese goed in het hoesje zit.

Meer informatie over badmode met ingewerkte hoesjes

Eigen naaiatelier

Om onze diensten op het hoogst mogelijk niveau te kunnen aanbieden heeft Pavette haar eigen naaiatelier. Onze coupeuse, Trudy Garst, is gepassioneerd en vakbekwaam en heeft haar sporen ruim verdiend in de lingerie-branche. Trudy heeft de coupeuseopleiding gevolgd aan de modevakschool Danckaerts en haar Lingerieopleiding aan de modevakschool Bella Hendriks.

Met ons eigen naaiatelier kunnen we zo nog beter aan de specifieke wensen van onze klanten voldoen.

Samen met jou brengen onze mammacareadviseuses alle wensen voor aanpassingen aan jouw lingerie in kaart. Onze coupeuse zal vervolgens alle wensen tot in detail uitvoeren.

Dus: korte lijnen, optimaal resultaat!!!

Partners van Pavette

Amoena 250x250
Anita 250x250
Silima 250x250
ABC 250x250

Openingstijden

Vestiging Apeldoorn

Bel voor een afspraak: 055 581 19 09
Maandag t/m vrijdag: 8.30 – 17.00 uur

Mammacare adviseuse aanwezig op dinsdag & donderdag 8.30-17.00
Op andere dagen in overleg

Vestiging Deventer

Bel voor een afspraak: 0570 53 65 15
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.30 uur

Mammacare adviseuse aanwezig op maandag & woensdag 9.00-17.30 uur
Op andere dagen in overleg