‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Apeldoorn en omgeving

Borstkanker, het kan iedereen overkomen. Deze ziekte bezorgt niet alleen veel zorgen aan je hoofd maar ook over het geheel of gedeeltelijke verlies van een borst. Het blijft een moeilijk proces om met dat verlies om te gaan, zelfs na algehele genezing. Maar hoe nu verder? Uiteindelijk wilt u net zo zeker zijn van uzelf als vóór uw borstoperatie.

lingerie borstprotheses

AMOENA LINGERIE

Verkrijgbaar in Apeldoorn

Amoena's postoperatieve beha's: vrouwelijk, trendy en mooi. Deze beha's houden uw prothese veilig op haar plaats en corrigeren uw natuurlijke silhouet. Zo krijgt u een goed en zelfverzekerd gevoel over hoe u eruitziet. De collectie is voorzien van doordacht ontworpen pasvormen om het dagelijkse comfort te garanderen en bestaat uit een combinatie van stijl en luxe die u verwacht van mooie lingerie. U kunt met één klik op de onderstaande button de gehele collectie bekijken en bestellen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Pavette Apeldoorn hecht veel waarde aan nazorg, daarom houdt onze zorg niet op als u met uw nieuwe borstprothese naar huis gaat. Voor vragen en advies kunt u bij ons terecht. Na twee jaar heeft u het recht op een nieuwe borstprothese. Pavette neemt u graag de zorg om dit te regelen uit handen. Uw recht op vergoeding is afhankelijk van de verzekering die u heeft afgesloten. In de poliswaarden kunt u hierover meer lezen. Het afrekenen van uw borstprothese hoeft in elk geval niet met ons. Dat doet uw zorgverzekeraar.

Pavette levert Borstprotheses en lingerie in Apeldoorn

Pavette levert daarnaast ook borstprotheses en lingerie in de omgeving van Apeldoorn zoals in Klarenbeek, Teuge, Ugchelen, Beekbergen, Empe, Hoenderloo en de Veluwe.

Pavette thuisservice

Onze Mammacare adviseuse komt bij u op locatie in een reclamevrije auto. Zo kunt u rustig passen in een vertrouwde omgeving. Wilt u liever niet een afspraak bij u op locatie, dan kunt u terecht bij één van onze twee service locaties in Zwolle of Enschede. U kunt met uw vriendin (lotgenoot) beiden 10% korting ontvangen op de lingerie wanneer onze Mammacare adviseuse u op één adres bezoekt. Dit geldt ook bij bezoek aan één van onze locaties.