‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Apeldoorn en omgeving

Borstkanker, het kan iedereen overkomen. Deze ziekte bezorgt niet alleen veel zorgen aan je hoofd maar ook over het geheel of gedeeltelijke verlies van een borst. Het blijft een moeilijk proces om met dat verlies om te gaan, zelfs na algehele genezing. Maar hoe nu verder? Uiteindelijk wil je net zo zeker zijn van jezelf als vóór jouw borstoperatie.

lingerie borstprotheses

AMOENA LINGERIE

Verkrijgbaar in Apeldoorn

In onze winkels vind je een uitgebreid assortiment in lingerie en badmode. De collectie bestaat uit een combinatie van stijlvolle bh’s en luxe badpakken en bikini’s. Mooie lingerie met een goed doordachte ontworpen pasvormen om het dagelijkse comfort te garanderen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Pavette Apeldoorn hecht veel waarde aan nazorg, daarom houdt onze zorg niet op als je met jouw nieuwe borstprothese naar huis gaat. Voor vragen en advies kun je bij ons terecht. Na twee jaar heb je het recht op een nieuwe borstprothese. Pavette neemt je graag de zorg om dit te regelen uit handen. Jouw recht op vergoeding is afhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten. In de poliswaarden kun je hierover meer lezen. Het afrekenen van jouw borstprothese hoeft in elk geval niet met ons. Dat doet jouw zorgverzekeraar.

Pavette levert Borstprotheses en lingerie in Apeldoorn

Pavette levert daarnaast ook borstprotheses en lingerie in de omgeving van Apeldoorn zoals in Klarenbeek, Teuge, Ugchelen, Beekbergen, Empe, Hoenderloo en de Veluwe.