‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Bathmen en omgeving

Het zal je maar overkomen, borstkanker. Een ziekte die niet alleen al zorgen geeft, maar eveneens over het geheel of gedeeltelijke verlies van een borst. Ook na volledige genezing van de ziekte blijft het zwaar om met dat verlies om te gaan. Hoe ga je verder? Je net zo zelfverzekerd voelen als vóór jouw borstoperatie, is tenslotte wat je wilt.

lingerie borstprotheses

AMOENA LINGERIE

Verkrijgbaar in Bathmen

Vrouwelijk, stijlvol en mooi: Amoena's postoperatieve beha's herstellen jouw natuurlijke lichaamslijn en houden jouw prothese veilig op haar plaats. Op deze manier krijg je een goed en zelfverzekerd gevoel over jouw uiterlijk. Het assortiment bestaat uit een combinatie van stijl en luxe die je verwacht van mooie lingerie en van bedachtzame pasvormen om het dagelijkse comfort te garanderen. De gehele collectie kun je met één kik op de onderstaande button bestellen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Vandaar dat onze zorg niet ophoudt als je een nieuwe borstprothese van ons hebt afgenomen. Pavette Bathmen hecht veel waarde aan nazorg. Je bent daarom bij ons op het juiste adres voor vragen en advies. Wanneer er twee jaren zijn verstreken heb je overigens recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit regelen nemen wij graag op ons. Hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoedt, is afhankelijk van de verzekering die jij hebt afgesloten. Je kunt dit inzien in de polisvoorwaarden. Jouw borstprotheses hoef je in elk geval niet met ons af te rekenen. Dat doet jouw zorgverzekeraar.