‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Bathmen en omgeving

Het zal u maar overkomen, borstkanker. Een ziekte die niet alleen al zorgen geeft, maar eveneens over het geheel of gedeeltelijke verlies van een borst. Ook na volledige genezing van de ziekte blijft het zwaar om met dat verlies om te gaan. Hoe gaat u verder? U net zo zelfverzekerd voelen als vóór uw borstoperatie, is tenslotte wat u wilt.

lingerie borstprotheses

AMOENA LINGERIE

Verkrijgbaar in Bathmen

Vrouwelijk, stijlvol en mooi: Amoena's postoperatieve beha's herstellen uw natuurlijke lichaamslijn en houden uw prothese veilig op haar plaats. Op deze manier krijgt u een goed en zelfverzekerd gevoel over uw uiterlijk. Het assortiment bestaat uit een combinatie van stijl en luxe die u verwacht van mooie lingerie en van bedachtzame pasvormen om het dagelijkse comfort te garanderen. De gehele collectie kunt u met één kik op de onderstaande button bestellen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Vandaar dat onze zorg niet ophoudt als u een nieuwe borstprothese van ons hebt afgenomen. Pavette Bathmen hecht veel waarde aan nazorg. U bent daarom bij ons op het juiste adres voor vragen en advies. Wanneer er twee jaren zijn verstreken heeft u overigens recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit regelen nemen wij graag op ons. Hoeveel uw zorgverzekeraar vergoedt, is afhankelijk van de verzekering die u heeft afgesloten. U kunt dit inzien in de polisvoorwaarden. Uw borstprotheses hoeft u in elk geval niet met ons af te rekenen. Dat doet uw zorgverzekeraar.

Pavette levert Borstprotheses en lingerie in Bathmen

Pavette thuisservice

De Mammacare adviseuse van Pavette bezoekt u in een auto die geheel reclamevrij is. U kunt rustig uitproberen in uw vertrouwde omgeving. Wilt u liever niet dat een adviseuse bij u thuis komt, dan kunt u bij één van onze twee service locaties in Zwolle of Enschede terecht. Heeft u een vriendin (lotgenoot) en onze Mammacare adviseuse bezoekt u op één locatie, dan ontvangt u beiden 10% korting op de lingerie. Dit geldt ook bij bezoek aan één van onze adressen.