‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Deventer en omgeving

Borstkanker kan iedereen overkomen. Het is niet alleen de aandoening die bezorgdheid geeft, maar ook het geheel of gedeeltelijke verlies van een borst. Het blijft moeilijk om met dat verlies om te gaan, zelfs na algehele genezing ervan. Hoe nu verder? Je wil je tenslotte weer net zo zelfverzekerd voelen als vóór jouw borstoperatie.

lingerie borstprotheses

AMOENA LINGERIE

Verkrijgbaar in Deventer

Vrouwelijk, trendy en mooi: dat zijn de Amoena postoperatieve beha's. Deze herstellen jouw natuurgetrouwe silhouet en houden jouw prothese veilig op haar plaats, zodat je een aangenaam en zelfverzekerd gevoel krijgt over hoe je eruitziet. De collectie is samengesteld uit een combinatie van stijl en luxe die verwacht van stijlvolle lingerie en pasvormen die doordacht ontworpen zijn om het dagelijkse comfort te verzekeren. Het gehele aanbod is met één klik op de onderstaande button te bestellen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Daarom houdt onze zorg niet op als je met jouw nieuwe borstprothese naar huis gaat. Nazorg is een belangrijke stap waar veel waarde aan gehecht wordt. Bij Pavette kun je daarom terecht voor vragen en advies. Na twee jaar heb je verder weer recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit te regelen nemen wij graag van jou over. Het bedrag dat jouw zorgverzekeraar vergoedt, is afhankelijk van de verzekering die jij hebt afgesloten. Dit is te lezen in de poliswaarden. Je hoeft in elk geval jouw borstprothese niet bij ons af te rekenen. Jouw zorgverzekeraar doet dat.

Pavette levert Borstprotheses en lingerie in Deventer

Daarnaast leveren wij ook borstprotheses en lingerie in Deventer en omgeving, zoals in Diepenveen, Twello, Terwolde, Voorst, Teuge, Colmschate, Schalkhaar en Bathmen.