‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Deventer en omgeving

Borstkanker kan iedereen overkomen. Het is niet alleen de aandoening die bezorgdheid geeft, maar ook het geheel of gedeeltelijke verlies van een borst. Het blijft moeilijk om met dat verlies om te gaan, zelfs na algehele genezing ervan. Hoe nu verder? U wilt zich tenslotte weer net zo zelfverzekerd voelen als vóór uw borstoperatie.

lingerie borstprotheses

AMOENA LINGERIE

Verkrijgbaar in Deventer

Vrouwelijk, trendy en mooi: dat zijn de Amoena postoperatieve beha's. Deze herstellen uw natuurgetrouwe silhouet en houden uw prothese veilig op haar plaats, zodat u een aangenaam en zelfverzekerd gevoel krijgt over hoe u eruitziet. De collectie is samengesteld uit een combinatie van stijl en luxe die verwacht van stijlvolle lingerie en pasvormen die doordacht ontworpen zijn om het dagelijkse comfort te verzekeren. Het gehele aanbod is met één klik op de onderstaande button te bestellen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Daarom houdt onze zorg niet op als u met uw nieuwe borstprothese naar huis gaat. Nazorg is een belangrijke stap waar veel waarde aan gehecht wordt. Bij Pavette kunt u daarom terecht voor vragen en advies. Na twee jaar heeft u verder weer recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit te regelen nemen wij graag van u over. Het bedrag dat uw zorgverzekeraar vergoedt, is afhankelijk van de verzekering die u heeft beëindigd. Dit is te lezen in de poliswaarden. U hoeft in elk geval uw borstprothese niet bij ons af te rekenen. Uw zorgverzekeraar doet dat.

Pavette levert Borstprotheses en lingerie in Deventer

Daarnaast leveren wij ook borstprotheses en lingerie in Deventer en omgeving, zoals in Diepenveen, Twello, Terwolde, Voorst, Teuge, Colmschate, Schalkhaar en Bathmen.

Pavette thuisservice

Onze Mammacare adviseuse zoekt u graag op in een reclamevrije auto. U kunt rustig passen in uw betrouwbare omgeving. Wilt u liever dat een deskundige niet bij u thuis komt, dan kunt u terecht bij één van onze twee service adressen in Zwolle of Enschede. Heeft u een vriendin (lotgenoot) en onze Mammacare adviseuse bezoekt u op één adres, dan kunt u beiden 10% korting ontvangen op de lingerie. Bij bezoek aan één van onze locaties geldt dit ook.