‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Gelderland

Borstkanker is een aandoening, die je zomaar kan overkomen. Vaak is niet alleen de ziekte die zorgen geeft, maar ook het volledige of gedeeltelijke verlies van een borst. Het blijft complex om met dat verlies om te gaan, zelfs na absolute genezing. Hoe gaat het verder? Je wilt zich immers weer net zo zelfverzekerd voelen als vóór de operatie van jouw borst.

lingerie borstprotheses

COLLECTIE LINGERIE EN BADMODE

Verkrijgbaar in Gelderland

In onze winkels vind je een uitgebreid assortiment in lingerie en badmode. De collectie bestaat uit een combinatie van stijlvolle bh’s en luxe badpakken en bikini’s. Mooie lingerie met een goed doordachte ontworpen pasvormen om het dagelijkse comfort te garanderen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Wij hechten veel waarde aan nazorg. De reden waarom bij Pavette de zorg niet ophoudt als je met jouw nieuwe borstprothese naar huis gaat.  Bij ons kun je altijd terecht voor vragen en advies. Na twee jaar heb je bovendien weer recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit te regelen nemen wij je graag uit handen. Hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoedt, hangt af van de verzekering die je hebt afgesloten. Je kunt dit lezen in de polisvoorwaarden. Jouw borstprotheses reken je niet met ons af, maar met jouw zorgverzekeraar.

Pavette levert Borstprotheses en lingerie in Gelderland

Met haar vestigingen in Apeldoorn en Deventer.