‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Gelderland

Borstkanker is een aandoening, die je zomaar kan overkomen. Vaak is niet alleen de ziekte die zorgen geeft, maar ook het volledige of gedeeltelijke verlies van een borst. Het blijft complex om met dat verlies om te gaan, zelfs na absolute genezing. Hoe gaat het verder? U wilt zich immers weer net zo zelfverzekerd voelen als vóór de operatie van uw borst.

lingerie borstprotheses

AMOENA LINGERIE

Verkrijgbaar in Gelderland

Amoena postoperatieve beha's zijn vrouwelijk, trendy en mooi. De beha's herstellen uw natuurlijke uiterlijk en zorgen ervoor dat uw prothese veilig op haar plaats blijft, zodat u een ultiem en zelfverzekerd gevoel krijgt over uw uiterlijk. Het assortiment bestaat uit een combinatie van doordacht ontworpen pasvormen en van stijl en luxe die u verwacht van mooie lingerie om het dagelijkse gemak te garanderen. Het gehele aanbod is met één klik op de onderstaande knop te bestellen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Wij hechten veel waarde aan nazorg. De reden waarom bij Pavette de zorg niet ophoudt als u met uw nieuwe borstprothese naar huis gaat.  Bij ons kunt u altijd terecht voor vragen en advies. Na twee jaar heeft u bovendien weer recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit te regelen nemen wij u graag uit handen. Hoeveel uw zorgverzekeraar vergoedt, hangt af van de verzekering die u heeft afgesloten. U kunt dit lezen in de polisvoorwaarden. Uw borstprotheses rekent u niet met ons af, maar met uw zorgverzekeraar.

Pavette levert Borstprotheses en lingerie in Gelderland

Met haar vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Gorssel.

Pavette thuisservice

Onze Mammacare adviseuse bezoekt u in een auto die geheel reclamevrij is. Zo krijgt u de ruimte om rustig te passen in uw vertrouwde omgeving. Wanneer u liever niet wilt dat Pavette bij u thuis komt, dan kunt u terecht bij één van onze twee service locaties in Zwolle of Enschede. Als u een vriendin (lotgenoot) heeft en onze Mammacare adviseuse bezoekt u op één adres, dan ontvangt u beiden 10% voordeel op de lingerie. Dit geldt ook bij bezoek aan één van onze locaties.