‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Gelderland

Borstkanker is een aandoening, die je zomaar kan overkomen. Vaak is niet alleen de ziekte die zorgen geeft, maar ook het volledige of gedeeltelijke verlies van een borst. Het blijft complex om met dat verlies om te gaan, zelfs na absolute genezing. Hoe gaat het verder? Je wilt zich immers weer net zo zelfverzekerd voelen als vóór de operatie van jouw borst.

lingerie borstprotheses

AMOENA LINGERIE

Verkrijgbaar in Gelderland

Amoena postoperatieve beha's zijn vrouwelijk, trendy en mooi. De beha's herstellen jouw natuurlijke uiterlijk en zorgen ervoor dat jouw prothese veilig op haar plaats blijft, zodat je een ultiem en zelfverzekerd gevoel krijgt over jouw uiterlijk. Het assortiment bestaat uit een combinatie van doordacht ontworpen pasvormen en van stijl en luxe die je verwacht van mooie lingerie om het dagelijkse gemak te garanderen. Het gehele aanbod is met één klik op de onderstaande knop te bestellen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Wij hechten veel waarde aan nazorg. De reden waarom bij Pavette de zorg niet ophoudt als je met jouw nieuwe borstprothese naar huis gaat.  Bij ons kun je altijd terecht voor vragen en advies. Na twee jaar heb je bovendien weer recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit te regelen nemen wij je graag uit handen. Hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoedt, hangt af van de verzekering die je hebt afgesloten. Je kunt dit lezen in de polisvoorwaarden. Jouw borstprotheses reken je niet met ons af, maar met jouw zorgverzekeraar.

Pavette levert Borstprotheses en lingerie in Gelderland

Met haar vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Gorssel.

Pavette thuisservice

Onze Mammacare adviseuse bezoekt jou in een auto die geheel reclamevrij is. Zo krijg je de ruimte om rustig te passen in jouw vertrouwde omgeving. Wanneer je liever niet wilt dat Pavette bij je thuis komt, dan kun je terecht bij één van onze twee service locaties in Zwolle of Enschede. Als je een vriendin (lotgenoot) hebt en onze Mammacare adviseuse bezoekt jullie op één adres, dan ontvangen jullie beiden 10% voordeel op de lingerie. Dit geldt ook bij bezoek aan één van onze locaties.