‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Overijssel

Borstkanker, het zal je maar overkomen… Meestal is het niet alleen de ziekte die heel wat zorgen geeft, maar ook het geheel of gedeeltelijke verlies van een borst. Zelfs na volledige genezing van de ziekte blijft het zwaar om met dat verlies om te gaan. Maar hoe verder? Je wilt uiteindelijk weer die zelfvertrouwen hebben net zoals vóór jouw borstoperatie.

lingerie borstprotheses

AMOENA LINGERIE

Verkrijgbaar in Overijssel

Vrouwelijk, stijlvol en mooi: Amoena’s postoperatieve beha’s herstellen jouw natuurlijke silhouet en houden jouw prothese veilig op haar plaats, zodat je een goed en zeker gevoel krijgt over jouw uitstraling. De collectie bestaat uit een combinatie van stijl en luxe van mooie lingerie en van weloverwogen ontworpen pasvormen om het dagelijkse comfort te waarborgen. De gehele collectie kun je met één klik op de onderstaande knop bestellen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Vandaar dat onze zorg niet ophoudt als jij met je nieuwe borstprothese huiswaarts gaat.
Pavette hecht veel waarde aan nazorg. De reden waarom je bij ons altijd terecht kunt voor vragen en advies. Je hebt na twee jaar weer recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit te regelen nemen wij je graag uit handen. Hoeveel jouw zorgverzekeraar dekt, is afhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten. Dit kun je terugzien in de poliswaarden. Jouw borstprotheses hoef je in elk geval niet met ons af te rekenen. Dat doet jouw zorgverzekeraar.

Pavette levert Borstprotheses en lingerie in Overijssel

Met haar vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Gorssel.

Pavette thuisservice

De Mammacare adviseuse van Pavette Overijssel komt graag bij jou langs in een reclamevrije auto. Je kunt zo op jouw gemak passen in jouw eigen omgeving. Wil je liever dat Pavette niet bij je langskomt, dan kun je bij één van onze twee service locaties in Zwolle of Enschede terecht. Heb je een kennis (lotgenoot) en onze Mammacare adviseuse bezoekt jullie op één locatie, dan ontvangen jullie beiden 10% korting op de lingerie. Dit betreft ook bij bezoek aan één van onze adressen.