‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Overijssel

Borstkanker, het zal u maar overkomen… Meestal is het niet alleen de ziekte die heel wat zorgen geeft, maar ook het geheel of gedeeltelijke verlies van een borst. Zelfs na volledige genezing van de ziekte blijft het zwaar om met dat verlies om te gaan. Maar hoe verder? U wilt uiteindelijk weer die zelfvertrouwen hebben net zoals vóór uw borstoperatie.

lingerie borstprotheses

AMOENA LINGERIE

Verkrijgbaar in Overijssel

Vrouwelijk, stijlvol en mooi: Amoena’s postoperatieve beha’s herstellen uw natuurlijke silhouet en houden uw prothese veilig op haar plaats, zodat u een goed en zeker gevoel krijgt over uw uitstraling. De collectie bestaat uit een combinatie van stijl en luxe van mooie lingerie en van weloverwogen ontworpen pasvormen om het dagelijkse comfort te waarborgen. De gehele collectie kunt u met één klik op de onderstaande knop bestellen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Vandaar dat onze zorg niet ophoudt als u met uw nieuwe borstprothese huiswaarts gaat.
Pavette hecht veel waarde aan nazorg. De reden waarom u bij ons altijd terecht kunt voor vragen en advies. U heeft na twee jaar weer recht op een nieuwe borstprothese. De zorg om dit te regelen nemen wij u graag uit handen. Hoeveel uw zorgverzekeraar dekt, is afhankelijk van de verzekering die u heeft beëindigd. Dit kunt u terugzien in de poliswaarden. Uw borstprotheses hoeft u in elk geval niet met ons af te rekenen. Dat doet uw zorgverzekeraar.

Pavette levert Borstprotheses en lingerie in Overijssel

Met haar vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Gorssel.

Pavette thuisservice

De Mammacare adviseuse van Pavette Overijssel komt graag bij u langs in een reclamevrije auto. U kunt zo op uw gemak passen in uw eigen omgeving. Wilt u liever dat Pavette niet bij u langskomt, dan kunt u bij één van onze twee service locaties in Zwolle of Enschede terecht. Heeft u een kennis (lotgenoot) en onze Mammacare adviseuse bezoekt u op één locatie, dan ontvangt u beiden 10% korting op de lingerie. Dit betreft ook bij bezoek aan één van onze adressen.