‘Elke vrouw is uniek. Pavette heeft altijd een passende oplossing.’

BORSTPROTHESES EN LINGERIE

Pavette, de specialist in Zwolle en omgeving

Borstkanker is een ziekte die iedereen kan treffen. Vaak is niet alleen de ziekte die moeilijkheden geeft, maar ook het volledige of gedeeltelijke verlies van een borst. Ook na volwaardige genezing van de ziekte blijft het moeilijk om met dat verlies te leven. Hoe nu verder? Je wil je toch weer net zo zelfverzekerd voelen als vóór jouw borstoperatie.

lingerie borstprotheses

AMOENA LINGERIE

Verkrijgbaar in Zwolle

Vrouwelijk, stijlvol en mooi: Amoena’s postoperatieve beha’s corrigeren jouw natuurgetrouwe silhouet en houden jouw prothese veilig op haar plaats. Op deze manier krijg je een aangenaam en zelfverzekerd gevoel over hoe je eruitziet. Het assortiment van Amoena bestaat uit een combinatie van stijl en luxe die je verwacht van mooie lingerie en van doordacht ontworpen pasvormen om het dagelijkse gemak te realiseren. Het gehele aanbod is met een klik op de onderstaande button te bestellen.

EEN GOEDE BORSTPROTHESE IS ONZE ZORG

Onze zorg houdt niet op als je met een nieuwe borstprothese naar huis gaat. De reden waarom wij veel waarde hechten aan nazorg. Bij Pavette kun je terecht voor vragen en advies. Je hebt overigens na twee jaar recht op een nieuwe borstprothese. Wat je hier allemaal voor moet regelen nemen wij je graag uit handen. De vergoeding is afhankelijk van jouw afgesloten verzekering. Dit kun je inzien in de polisvoorwaarden. Je hoeft in elk geval jouw borstprotheses niet bij ons af te rekenen. Dat is een kwestie van jouw zorgverzekeraar.