Lichtgewicht borstprothese

LICHTGEWICHT BORSTPROTHESE - NATURA XTRA LIGHT

De nieuwste oplossing voor wanneer je een borstprothese wilt die lichter is dan een lichtgewicht - maak kennis met de Natura Xtra Light met Comfort+.

Waarom zou ik een extra lichtgewicht borstprothese nodig hebben?

Een van de uitdagingen waarmee vrouwen kunnen worden geconfronteerd na een borstoperatie is het vervangen van het gewicht van het ontbrekende weefsel om een goede schouderpositie en -houding te hebben.

De Natura Xtra Light is een extra lichte borstprothese die bijna 40% lichter is dan een andere siliconen borstprotheses van dezelfde vorm en grootte. Wat ervoor zorgt dat de spanning op de schouders, in de hals en rug vermindert.

Op welke manier verschilt de Natura Xtra Light van andere lichtgewicht borstprotheses?

Vorm

Natura Xtra Light past comfortabel in een beha met hoesjes en is beschikbaar in 2 moderne vormen – de 2SN en de 1SN. Deze laatste is geschikt voor vrouwen met een wat ondiepere borstvorm. Het resultaat – een borstprothese met een natuurlijke lichamelijke welving.

 

Pasvorm

De Natura Xtra Light is ontworpen in een nieuwe anatomische vorm en past zo prettig tegen het lichaam.

 

Gevoel

Deze borstprothese met zachte InTouch-siliconen zorgt voor dagelijks comfort dankzij bijna *40% minder gewicht en de temperatuurregulerende voordelen van de Comfort+-technologie.

* Weegt vrijwel 40% minder dan de standaard siliconenprotheses van dezelfde vorm en maat.

amoena-natura-xtra-light

Natura Xtra Light 1SN

Kleuren: Ivoor

Cup vorm: Ondiep

Natura Xtra Light 2SN

Kleuren: Ivoor, Taankleurig

Cup vorm: Gemiddeld