Badmode met hoesjes

Van hoogwaardige eendelige badpakken voor de actieve zwemster en klassiekere badpakken voor een relax vakantie tot de nieuwste, onderling combineerbare tankini’s en bikini’s. Met een pasvorm die comfort en vertrouwen geeft en met onzichtbare ondersteuning waarmee je borstprothese goed op haar plaats blijft.

Badmode voorzien van ingewerkte hoesjes

Speciaal ontworpen hoesjes

Onze badmode heeft speciaal ontworpen hoesjes aan beide kanten waarin de borstprothese discreet en stevig op haar plaats blijft zitten. Niemand zal merken dat je een prothese draagt en omdat ze geborgen op haar plaats blijft kunt je je vrijuit bewegen met compleet vertrouwen.  Onze hoesjes zijn zowel van boven als vanaf de zijkant toegankelijk, zodat ze gemakkelijker in gebruik zijn en de borstprothese goed in het hoesje zit.

  • Ons badpak wordt gesneden met iets hogere armsgaten voor extra geborgenheid zonder overdreven af te dekken.
  • Een elastische onderband en de speciale vormgeving van de cups houden de borstprothese dicht tegen het lichaam zodat ze niet omlaag kan schuiven of voorover kan vallen, ook niet als het badpak nat is.
  • Tenzij anders aangegeven heeft onze badmode een standaard uitsnijding aan het been: niet te hoog of te laag uitgesneden, geschikt en flatterend voor de meeste figuren en alle leeftijden.
  • Standaard rug. Ongeveer 5 cm onder de beha-lijn (tenzij anders aangegeven of weergegeven).

Overige kenmerken

  • Van toepassing op een deel van onze badmode
  • Zachte cups: De meeste stijlen hebben een geïntegreerde zachte cup die steun geeft en een soepele bustevorm met een volledig natuurlijk uiterlijk.
  • Aanpasbare bandjes: De bandjes zijn gedeeltelijk aanpasbaar zodat u precies de juiste pasvorm kunt instellen.
  • Ondersteuning: Onze badkleding met buik- en/of bilaanpassing is gemaakt met ondersteunende Lycra waarmee het figuur wordt verbeterd zonder krap te zitten.
  • Hoesjes met beugel: Sommige bikini’s in ons aanbod hebben een zachte beugel die zich aan uw vormen aanpast en extra steun geeft zonder oncomfortabel te zijn. De flexibele beugel kan uw Amoena-borstprothese niet beschadigen.

Het pasproces in 3 stappen

In drie stappen naar de perfecte pasvorm

Stap 1

Met een badpak gaat het vaak niet zo zeer om de kledingmaat als wel om wat goed aanvoelt. Als je merkt dat een eendelig pak omhoog kruipt of je borst vlakker maakt, probeer dan een maatje groter zodat je meer lengte krijgt of kies voor een tankini.

Stap 2

Aanpasbare bandjes, zoals bij verschillende stijlen, kunnen een groot verschil maken in het uiterlijk en gedrag van je badpak.

Stap 3

Zoek een artikel uit de collectie zwemkleding met doordachte modieuze corrigerende details zoals draperingen aan de buik of diagonale ontwerpen die je figuur perfectioneren.

In deze video vind je een uitleg van onze badmode met ingewerkte hoejses.