‘Pavette streeft ernaar om je natuurlijke look zoveel mogelijk te laten terugkomen.’

PRUIKEN EN HAARWERKEN IN APELDOORN

Het verlies van haar of dunner wordend haar is een confronterende gebeurtenis. Je persoonlijkheid verandert, oftewel een deel van jezelf. Gelukkig is er veel aan te doen. Met een geheel of gedeeltelijke pruiken van Pavette Apeldoorn laten we uw natuurlijke uiterlijk zoveel mogelijk terugkomen. Echt haar, synthetisch haar: samen met jou maken we de keuzes. Nauwgezet, meelevend, discreet en in alle rust. Een klant die weer vol zelfvertrouwen bij ons vandaan komt: dat is het mooiste, daar doen we het voor!

haaruitval

FOLLEA PRUIKEN

Op Pavette Apeldoorn kun je altijd rekenen wanneer jij de beste oplossing wilt hebben voor jouw haarproblemen. Als het gaat om haarwerken en pruiken blinkt Follea uit. Follea levert ’s werelds mooiste haarwerk met echt Europees haar van hoogwaardige kwaliteit. Dragers van een geheel of gedeeltelijk haarwerk van Follea zijn dan ook zeer te spreken over de ‘look en feel’ van hun haarwerk. Pavette is in Nederland de marktleider van Follea haarwerk.

NATUURLIJKE HAAR

Onzichtbare kunst. Zo noemen we onze haarwerken wel eens. Het is zo levensecht dat het eigenlijk onzichtbaar is. Het aanmeten van haarwerk is minutieus maatwerk. Pavette houdt uiteraard volledig rekening met jouw persoonlijke situatie en jouw wensen. Wij geven je advies over het type haar, zoeken de perfect passende kleur en stijl. Jouw natuurlijk look zoveel mogelijk terug te laten komen is een belangrijk streven. Samen komen we, in een prettige sfeer en in alle rust, tot de beste keus voor jou. Met een medische indicatie kom je in aanmerking voor een vergoeding van jouw zorgverzekering. Pavette regelt voor jou het gehele declaratie traject.

KWALITEIT VERZEKERD

Aan de leveranciers en producten waarmee wordt gewerkt stelt Pavette Apeldoorn hoge eisen. Al onze haarwerken, zowel confectie als maatwerk zijn afkomstig van gekwalificeerde leveranciers, die op kwaliteit en betrouwbaarheid zijn geselecteerd. Het zijn vaste partners waarmee we al vele jaren samenwerken, die een breed aanbod aan haarwerken leveren van echt of synthetisch haar. In combinatie met onze kennis en ervaring op het gebied van haarwerk bereiken we het optimale resultaat. Bij ons slaag je dus altijd.

Pavette levert haarwerken en pruiken in Apeldoorn en omgeving.

Daarnaast levert Pavette pruiken en haarwerken in Klarenbeek, Teuge, Ugchelen, Beekbergen, Empe, Hoenderloo en de Veluwe.

Vergoeding van jouw zorgverzekeraar? Pavette regelt ‘t.

Met een medische indicatie kom je in aanmerking voor een vergoeding van jouw zorgverzekering. Pavette regelt voor jou het gehele declaratietraject.