‘Pavette streeft ernaar om je natuurlijke look zoveel mogelijk te laten terugkomen.’

PRUIKEN EN HAARWERKEN IN DEVENTER

Haaruitval of dunner wordend haar is een confronterend gebeuren. Een deel van jezelf, je persoonlijkheid verandert. Gelukkig is er veel aan te doen. Met een geheel of gedeeltelijke pruiken van Pavette Deventer laten we jouuw natuurlijke uiterlijk zoveel mogelijk terugkomen. Echt haar, synthetisch haar: de keuzes maken we samen met jou. Nauwgezet, meelevend, discreet en in alle rust. Een klant die weer vol zelfvertrouwen bij ons vandaan komt: dat is het mooiste, daar doen we het voor!

haaruitval

FOLLEA PRUIKEN

Je kunt bij Pavette Deventer altijd rekenen op de beste oplossing voor jouw haarproblemen. Als het gaat om haarwerken en pruiken spant Follea de kroon. Follea levert ’s werelds mooiste haarwerk met echt Europees haar van superieure kwaliteit. Bezitters van een geheel of gedeeltelijk Follea haarwerk zijn dan ook vol lof over de ‘look en feel’ van hun haarwerk. In Nederland is Pavette de marktleider van Follea haarwerk.

NATUURLIJKE HAAR

Onzichtbare kunst. Zo noemen we onze haarwerken wel eens. Het is zo natuurgetrouw dat het eigenlijk onzichtbaar is. Het aanmeten van haarwerk is nauwgezet maatwerk, waarbij Pavette natuurlijk volledig rekening houdt met jouw persoonlijke situatie en jouw wensen. Wij adviseren je over het type haar, zoeken de perfect passende kleur en stijl en streven ernaar om uw natuurlijke look zoveel mogelijk te laten terugkomen. Samen komen we, in een prettige sfeer en in alle rust, tot de beste keus voor jou. Met een medische indicatie kom je in aanmerking voor een vergoeding van jouw zorgverzekering. Pavette regelt voor jou het gehele declaratie traject.

KWALITEIT VERZEKERD

Pavette Deventer stelt hoge eisen aan de leveranciers en producten waarmee wordt gewerkt. Al onze haarwerken, zowel confectie als maatwerk betrekken wij van gekwalificeerde leveranciers die we op kwaliteit en betrouwbaarheid hebben geselecteerd. Het zijn vaste partners waarmee we al vele jaren samenwerken, die een breed scala aan haarwerken leveren van echt of synthetisch haar. In combinatie met onze kennis en ervaring op het gebied van haarwerk bereiken we het optimale resultaat. Je slaagt dus bij ons altijd.

Pavette levert haarwerken en pruiken in Deventer en omgeving.

Daarnaast levert Pavette pruiken en haarwerken in Diepenveen, Twello, Terwolde, Voorst, Teuge, Colmschate, Schalkhaar en Bathmen.

Vergoeding van jouw zorgverzekeraar? Pavette regelt ‘t.

Met een medische indicatie kom je in aanmerking voor een vergoeding van jouw zorgverzekering. Pavette regelt voor jou het gehele declaratietraject.