‘Pavette streeft ernaar om je natuurlijke look zoveel mogelijk te laten terugkomen.’

PRUIKEN EN HAARWERKEN IN GELDERLAND

Het krijgen van dunner haar of haarverlies is een onaangenaam gebeuren. Niet alleen verandert een deel van jezelf, maar ook je persoonlijkheid. Daar is gelukkig veel aan te doen.
We laten jouw natuurlijke uiterlijk zoveel mogelijk terugkomen met een geheel of gedeeltelijke pruiken van Pavette Gelderland. Of je kiest voor echt haar of synthetisch haar: de keuzes maken we samen met jou. Nauwkeurig, meelevend, discreet en op jouw gemak in alle rust.
Een klant weer vol zelfvertrouwen geven: dat is het mooiste, daar doen we het voor!

haaruitval

FOLLEA PRUIKEN

U kunt bij Pavette Gelderland altijd vertrouwen op de beste oplossing voor uw haarproblemen. Op het gebied van haarwerken en pruiken steekt Follea er bovenuit. Zij leveren ’s werelds mooiste haarwerk met echt Europees haar van superieure kwaliteit. Bezitters van een geheel of gedeeltelijk Follea haarwerk zijn dan ook zeer tevreden over de ‘look en feel’ van hun haarwerk. In Nederland is Pavette de marktleider van Follea haarwerk.

NATUURLIJKE HAAR

Onzichtbare kunst. Zo noemen we onze haarwerken wel eens. Het is zo natuurlijk dat je het eigenlijk niet kunt zien. Het aanmeten van haarwerk wordt nauwkeurig op maat gemaakt, waarbij Pavette volledig rekening houdt met jouw persoonlijke situatie en jouw wensen. Wij adviseren je over het type haar, zoeken de perfect passende kleur en stijl. Wij streven ernaar om jouw natuurlijke look zoveel mogelijk te laten terugkomen. In alle rust en een prettige sfeer komen we samen met jou tot de beste keus. Met een medische indicatie kom je in aanmerking voor een vergoeding van jouw zorgverzekering. Pavette regelt voor jou het gehele declaratie traject.

KWALITEIT VERZEKERD

Pavette Gelderland stelt hoge eisen aan de leveranciers en producten waarmee wordt gewerkt. Al onze haarwerken, zowel confectie als maatwerk betrekken wij van gekwalificeerde leveranciers, deze zijn op betrouwbaarheid en kwaliteit geselecteerd. Het zijn vaste partners die een breed assortiment aan haarwerken leveren van echt of synthetisch haar, waarmee we al vele jaren samenwerken. In combinatie met onze kennis en ervaring als het gaat om haarwerk bereiken we het ultieme resultaat. Je slaagt dus bij ons altijd.

Pavette levert haarwerken en pruiken in Gelderland en omgeving.

Vergoeding van jouw zorgverzekeraar? Pavette regelt ‘t.

Met een medische indicatie kom je in aanmerking voor een vergoeding van jouw zorgverzekering. Pavette regelt voor jou het gehele declaratietraject.