‘Pavette streeft ernaar om je natuurlijke look zoveel mogelijk te laten terugkomen.’

PRUIKEN EN HAARWERKEN IN OVERIJSSEL

Het is een confronterend gebeuren wanneer je haar uitvalt of dunner wordt. Een verandering vindt plaats in een deel van jezelf, je persoonlijkheid. Gelukkig is er veel aan te doen. We laten uw natuurlijke uiterlijk zoveel mogelijk terugzien met een geheel of gedeeltelijke pruiken van Pavette Overijssel. Echt haar, synthetisch haar: de keuzes maken we met u samen. Nauwgezet, meelevend, discreet en op uw gemak in alle rust. Een klant die weer vol zelfvertrouwen bij ons vandaan komt: dat is het mooiste, daar doen we het voor!

haaruitval

FOLLEA PRUIKEN

Voor de juiste oplossingen voor uw haarproblemen kunt u altijd terecht bij Pavette Overijssel. Als het gaat om haarwerken en pruiken is Follea echt een uitblinker. De producent levert ’s werelds mooiste haarwerk van superieure kwaliteit met echt Europees haar. Eigenaren van een geheel of gedeeltelijk Follea haarwerk zijn dan ook vol lof over de ‘look en feel’ van hun haarwerk. Pavette is in Nederland de marktleider van Follea haarwerk.

NATUURLIJKE HAAR

Onze haarwerken zijn zo natuurlijk dat het eigenlijk onzichtbaar is. Onzichtbare kunst, zo noemen we het ook wel eens. Het aanmeten van haarwerk is zorgvuldig maatwerk, hierbij houdt Pavette volledig rekening met uw persoonlijke situatie en uw wensen. Wij adviseren u graag over het type haar, zoeken de perfect passende kleur en stijl. Daarnaast streven wij ernaar om uw natuurlijke look zoveel mogelijk terug te laten komen. Samen komen we, in een prettige sfeer en in alle rust, tot de beste keus voor u. Met een medische indicatie komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekering. Het gehele declaratie traject regelt Pavette voor u.

KWALITEIT VERZEKERD

Al onze haarwerken, zowel confectie als maatwerk komen van gekwalificeerde leveranciers die geselecteerd zijn op kwaliteit en betrouwbaarheid. Er worden hoge eisen gesteld aan de leveranciers en producten waarmee wordt gewerkt. Het zijn vaste partners waar al vele jaren mee wordt samengewerkt en die een breed aanbod aan haarwerken leveren van echt of synthetisch haar. In combinatie met onze kennis en ervaring op het gebied van haarwerk bereiken we het optimale resultaat. U slaagt dus bij ons altijd.

Pavette levert haarwerken en pruiken in Overijssel en omgeving.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar? Pavette regelt ‘t.

Met een medische indicatie komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekering. Pavette regelt voor u het gehele declaratietraject.