‘Pavette streeft ernaar om je natuurlijke look zoveel mogelijk te laten terugkomen.’

PRUIKEN EN HAARWERKEN IN ZWOLLE

Het uitvallen van je haar of dunner wordend haar is een confronterende situatie. Je persoonlijkheid, een deel van jezelf verandert. Daar zijn gelukkig uitkomsten voor. Met het haarwerk van Pavette Zwolle laten we jouw natuurlijke uiterlijk zoveel mogelijk terugkomen. Levensecht haar, synthetisch haar: de keuze maken we met jou samen. Nauwgezet, meelevend, discreet en in alle rust. Een klant die weer vol zelfvertrouwen bij ons vandaan komt: dat is het mooiste, daar doen we het voor!

haaruitval

FOLLEA PRUIKEN

Je kunt bij Pavette Zwolle altijd vertrouwen op de juiste oplossing voor jouw haarproblemen. Follea spant de kroon op het gebied van haarwerken en pruiken. Het levert ’s werelds mooiste haarwerk met echt Europees haar van superieure kwaliteit. Pavette Zwolle is de marktleider van het haarwerk van Follea. Dragers van een geheel of gedeeltelijke Follea haarwerk zijn zeer tevreden over de ‘look en feel’ van hun haarwerk.

NATUURLIJKE HAAR

Onzichtbare kunst. Zo noemen we onze haarwerken wel eens. Het is zo natuurgetrouw dat het eigenlijk onzichtbaar is. Het aanmeten van haarwerk is nauwgezet maatwerk, waarbij Pavette natuurlijk volledig rekening houdt met uw persoonlijke situatie en uw wensen. Wij adviseren je over het type haar, zoeken de perfect passende kleur en stijl en streven ernaar om jouw natuurlijke look zoveel mogelijk te laten terugkomen. Samen komen we, in een prettige sfeer en in alle rust, tot de beste keus voor jou. Met een medische indicatie kom je in aanmerking voor een vergoeding van jouw zorgverzekering. Pavette regelt voor jou het gehele declaratie traject.

KWALITEIT VERZEKERD

Pavette Zwolle stelt hoge eisen aan de leveranciers en producten waarmee wordt gewerkt. Al onze haarwerken, zowel confectie als maatwerk betrekken wij van gekwalificeerde leveranciers die we op kwaliteit en betrouwbaarheid hebben geselecteerd. Het zijn vaste partners waarmee we al vele jaren samenwerken, die een breed scala aan haarwerken leveren van echt of synthetisch haar. In combinatie met onze kennis en ervaring op het gebied van haarwerk bereiken we het optimale resultaat. Je slaagt dus bij ons altijd.

Pavette levert haarwerken en pruiken in Zwolle en omgeving.

Daarnaast levert Pavette pruiken en haarwerken in Olst, Wijhe, Herxen en Raalte.

Vergoeding van jouw zorgverzekeraar? Pavette regelt ‘t.

Met een medische indicatie kom je in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekering. Pavette regelt voor jou het gehele declaratietraject.