De passie voor het aanmeten van goed passende haarwerken (pruiken) zit in de genen van alle haarwerkers van Pavette.

Pavette zet zich al jaren in voor mensen met haarproblemen en alleen het beste haarwerk vinden wij goed genoeg voor onze klanten. Met de benaming “pruik” zouden de haarwerken waar Pavette mee werkt te kort worden gedaan. “Onzichtbare kunst” zou je het kunnen noemen, ware kunstwerken die volledig voldoen aan de hoge eisen die we er bij Pavette aan stellen.

In de vele jaren waarin wij de haarwerken voor onze klanten verzorgt hebben is er door ons een schat aan ervaring opgedaan en zijn vele soorten en merken haarwerken in onze handen geweest. Unaniem zijn wij van mening dat de Follea haarwerken, die sinds 2009 op de Nederlandse markt zijn, magnifiek zijn. Tot op de dag van vandaag zijn wij geen beter en mooier haarwerk tegen gekomen.

De haarwerken van Follea zijn dusdanig natuurgetrouw dat u zich hiermee volkomen comfortabel zult voelen. Gewoon weer uw eigen look én feel. U kunt zich met een gerust hart in het dagelijks leven begeven, zonder dat zichtbaar is dat u een haarwerk draagt.

 

Follea haarwerken bij Pavette    Pavette de Follea haarwerkspecialist_1

 

 

 

 

 

Met de verschillende mogelijkheden in binnenwerken is er voor elk huidtype een passende optie. Bent u gevoelig voor de tape waarmee sommige haarwerken op de huid worden vastgeplakt? 
Pavette kan u met de Follea haarwerken een oplossing bieden waarbij tape helemaal niet meer gebruikt hoeft te worden. Door het binnenwerk van de Follea Gripper Lite of Activ blijft uw haarwerk altijd perfect zitten. U kunt zich helemaal vrij bewegen en gewoon sporten, zwemmen en slapen als ieder ander.

Gevoelige hoofdhuid kan als gevolg van chemokuren ontstaan en speciaal hiervoor heeft Follea een binnenwerk ontwikkeld die zelfs dan comfortabel te dragen is. Follea heeft ook prachtige haardelen die soepel in het haar verwerkt kunnen worden. Dus wanneer u last heeft van bijvoorbeeld Alopecia Androgenetica (de mannelijke vorm van haaruitval) kom dan bij ons langs want er zijn echt geweldige mogelijkheden voor u.

Zelf stijlen! Een groot voordeel van Follea haarwerken is dat er geen kappershanden meer aan te pas hoeven komen om uw kapsel in model te brengen. De haarwerkers van Pavette begeleiden u met tips & tricks om uw Follea haarwerk zelf en naar eigen wens te stijlen.

Bent u geïnteresseerd in de Follea mogelijkheden voor u, neem dan gerust contact op met een van de haarwerkers van Pavette.