Gewijzigde openingstijden Apeldoorn

In verband met vakanties zijn onze openingstijden in Apeldoorn voor week 31 en 32 (2/8/2021-15/8/2021) gewijzigd. Wij zijn in deze weken alleen op de donderdag geopend. Voor haarwerken zijn wij 24/7 op afspraak beschikbaar en ook voor eventuele vragen kunt u ons altijd bereiken op: 06-51602898 of via info@pavette.nl Onze vestiging in Deventer is gedurende deze weken […]

Lees meer

Vanaf 2 maart zijn we gelukkig weer geopend

Uiteraard werken we volgens de richtlijnen van het RIVM om zo veilig mogelijk ons werk te doen. Heb je Coranaklachten! Blijf dan Thuis!! We werken uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak bel je: Deventer: 0570-536515 Apeldoorn: 055-5811909  

Lees meer

Adapt Air – een unieke en aanpasbare borstprothese

Amoena’s Adapt Air: een borstprothese die individueel kan worden aangepast aan het lichaam en het unieke silhouet van elke vrouw dankzij de innovatieve geïntegreerde luchtkamer. Dit zorgt voor een visuele balans én gewichtsbalans die is afgestemd op jouw unieke vormen. Je kan bovendien zelf het volume van de borstprothese aanpassen aan jouw behoeften, waar en wanneer je wilt.

Lees meer

Terugblik verwendag Pavette & Deventer Ziekenhuis

Jaarlijks organiseren het Deventer Ziekenhuis en Pavette de verwendag ‘Enjoy Life’ voor 300 (ex-)borstkankerpatiënten. Op 2 november j.l. organiseerden wij voor de 5e keer een fantastische dag waarin de dames even lekker in de watten gelegd werden.

Lees meer

Click & Reserve Amoena

Wist je dat je bij ons ook een click en reserve order kunt plaatsen. Dit gaat in samenwerking met onze leverancier Amoena. Amoena levert borstprotheses en protheselingerie.

Lees meer

Product uitgelicht: Deelprothese

Deelprotheses, ook wel partials genoemd, zijn ontworpen om zich aan te passen aan je eigen borstweefsel. De dunne randen en zachte levensechte silicone resulteren in een natuurlijke uitstraling.

Lees meer