Een dag waarin alle (ex)-borstkankerpatiënten en hun dierbaren niet aan het ziek zijn hoeven denken. Gedurende deze dag wordt er voor gezorgd dat iedereen zich bijzonder voelt door niet continu bezig te zijn met de ziekte maar met plezier. Door te genieten van dit mooie evenement met prachtige workshops, lezingen en activiteiten, die zorgvuldig zijn uitgekozen en voorbereid, is iedereen in staat om deze dag optimaal te kunnen genieten samen met hun naasten. Al deze bezigheden hebben betrekking op mind, voeding, beweging, wellness en beauty.

verwendag 3 november

Pavette in samenwerking DZ en de verwendag

“Door middel van de uitstekende samenwerking tussen Pavette en het Deventer Ziekenhuis zijn we met z’n allen in staat om deze geweldige dag te kunnen organiseren.’’ Aldus Patrick Legebeke, eigenaar Pavette. Pavette ondersteund op elk gebied van deze verwendag. Dit had uiteraard niet gekund als er niet een dusdanig nauw en goed contact is tussen de Mammacare verpleegkundigen en de specialisten van het Deventer Ziekenhuis en de medewerkers van Pavette. Zo hebben ze de modeshow onderhanden genomen om hier patiënten kennis te kunnen laten maken met bijvoorbeeld protheselingerie. Dit is en blijft vaak een lastig punt voor vrouwen dus kunnen ze samen met Mammacare adviseuses van Pavette in alle privacy tot een uitstekende lingerie set komen.

Dit is ook waar Pavette onder andere voor staat. In dit prachtige bedrijf wordt er altijd uitstekend gecommuniceerd wat voor velen heel belangrijk is. Zowel tussen Pavette en klant als tussen Pavette en een desbetreffende arts. Door deze samenwerking kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service.

Wilt u zich inschrijven voor de verwendag of bent u gewoon benieuwd naar het verloop van de dag kijk dan op:

https://www.dz.nl/afdelingen/heelkunde_mammapoli/verwendag/Paginas/verwendag—pagina-2.aspx