‘Door het lezen van de juiste informatie was ik goed voorbereid’

VRAAG EN ANTWOORD

Wij hebben zorgvuldig een lijst met vragen en antwoorden voor jou samengesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan of heb je aanvullende informatie nodig, dan staan we jou uiteraard graag te woord. Je kunt ons bereiken bellen op telefoonnummer 06 516 028 98 14 of via e-mail info@pavette.nl.

Over haarwerk

Is er haarwerk voor mannen en vrouwen?

Ja, Pavette meet haarwerken voor zowel mannen als vrouwen aan.

 

Wat is het verschil tussen een haarwerk en een pruik?

In de volksmond wordt vaak gesproken over een pruik, maar wij spreken liever van een haarwerk, omdat deze term een andere beleving met zich meebrengt. Een haarwerk draag je en een pruik zet je op.

 

Wanneer kies ik voor een haardeel en wanneer voor een volledig haarwerk?

Een haardeel is een goede oplossing voor mensen die deels kaal zijn. Een volledig haarwerk is voor mensen die geheel kaal zijn of die niet voldoende haar hebben om daarin een haardeel mooi in het eigen haar te laten voegen.

 

Kan ik vrijblijvend/kosteloos een informatief gesprek hebben met een van de haarwerkers van Pavette?

Vanzelfsprekend kun je bij ons terecht voor informatie of een advies op maat. Belt of mailt u ons gerust.

 

Is er altijd een geschikt haarwerk voor iedere persoon?

Pavette heeft altijd een altijd een professionele oplossing voor elke persoon in elke omstandigheid.

 

Hoe gaat het aanmeten van een haarwerk in zijn werk?

Allereerst maken onze haarspecialisten een mal van je hoofd. Daarna bepalen we in onderling overleg welke lengte het haarwerk gaat hebben. Vervolgens kijken we welk type en kleur haar we gaan gebruiken en hoe dik de haarimplant moet worden, m.a.w. hoeveel haar en welke kleur en structuur moet er in het haarwerk worden verwerkt.

 

Hoe lang duurt het voordat een haarwerk klaar is?

Als je, bijvoorbeeld als gevolg van een chemotherapie, te maken heeft met plotseling haarverlies, dan kunnen wij je binnen 1 dag van een haarwerk voorzien. Moet het haarwerk (of haardelen) helemaal op maat gemaakt worden dan is de levertijd ca. 10 weken.

 

Komt Pavette ook bij klanten thuis?

Ja, Pavette heeft een ambulante haarwerkservice voor klanten in de regio’s Deventer, Zutphen en Apeldoorn. Wij rijden voor in een reclamevrije auto.