‘Door het lezen van de juiste informatie was ik goed voorbereid’

VRAAG EN ANTWOORD

Wij hebben zorgvuldig een lijst met vragen en antwoorden voor jou samengesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan of heb je aanvullende informatie nodig, dan staan we jou uiteraard graag te woord. Je kunt ons bereiken bellen op telefoonnummer 06 516 028 98 14 of via e-mail info@pavette.nl.

Haarproblemen?

Hoe kom ik van mijn roos, psoriasis of vette haar af?

Gebruik Mediceuticals Scalp Therapies. Dit biedt een bijna gegarandeerd resultaat tegen roos, psoriasis en vet haar. Vraag de specialisten van Pavette om meer informatie.

 

Mijn haar breekt af. Wat nu?

Gebruik Mediceuticals Healthy Hair Solutions. Deze producten zijn ontwikkeld voor het herstellen en beschermen van droog, beschadigd, breekbaar, fijn en dun haar. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze specialisten.

 

Wat moet ik doen als mijn haar uitvalt uit door zwangerschap of overgang?

In die gevallen kunt u gebruik maken van de producten uit de Mediceuticals For Women lijn. Deze producten richten zich op de specifieke oorzaken van haaruitval en dunner wordend haar bij vrouwen. Vraag de specialisten van Pavette voor meer informarie.

 

Kan ik bij hoofdhuidproblemen mijn gewone stylingproducten gebruiken?

Liever niet. De stylingproducten van Mediceuticals bevatten geen plastics en zijn verrijkt met botanische ingrediënten voor gezond, glanzend haar en body.